Cautare
Cautare avansata

8

BLACK FRIDAY! 

 DISCOUNT  25%  COMENZILOR LANSATE IN 16, 17 SI 18 NOIEMBRIE 2018,  DACA SUNT MAI MARI DE 100 LEI!

Plastelina fimo si uneltele pentru prelucrarea ei: discount 3% (comenzilor mai mari de 100 lei)

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC HAN 09 TEAM SRL este OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL înregistrat în Registrul de evidenţă a prelucrarii datelor cu caracter personal gestionat de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr. 18061.

Scopul colectarii datelor este:
– informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail)
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC HAN 09 TEAM SRL cu sediul social in localitatea CRISTESTI, str. Viilor, nr 719, judetul Mures, avand CUI RO24347016, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J26/1492/2008, înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 18061, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră (nume si prenume, nume persoana juridica, adresa pentru livrare/facturare, numar de telefon, adresa de e-mail).

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont , cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a sitelui www.margele-bijuterii.com, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 2.
 
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
SC HAN 09 TEAM SRL garantează păstrarea confidenţialităţii acestor informaţii.

SC HAN 09 TEAM  SRL va prelucra datele cu caracter personal pe toată perioada de funcţionare ca persoană juridică de drept privat.
Conform Legii nr. 677/2001, in calitate de client/persoana vizata beneficiaţi de următoarele drepturi:

- Dreptul la informare - poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
- Dreptul la rectificare - poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
- Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
- Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
- Dreptul de opozitie - poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
- Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
- Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
- Dreptul de retragere a consimtamantului - in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
- Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

Iti poti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru din Str. Viilor, Nr.719, Loc. Cristesti, Jud. Mures sau prin E-mail, la: mbijuterii@margele-bijuterii.com.

Datele dvs. nu vor fi transferate în străinătate.

SC HAN 09 TEAM SRL poate furniza datele cu caracter personal ale clientilor, unor terti ce au calitatea de parteneri si furnizori de servicii.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate protecția datelor personale care ne sunt încredințate.

OK, am înțeles. Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....