Cautare
Cautare avansata

DISCOUNT DE 15 %  COMENZILOR LANSATE IN  21, 22, 23 si 24 IUNIE 2024, DACA SUNT MAI MARI DE 150 LEI!

Luni, 24 iunie 2024 nu facem expedieri!

Daca doriti livrare sambata prin Fan Courier se percepe o taxa suplimentara de 7 lei fata de costul de pe site.

Termeni si Conditii
1. Introducere
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de navigarea pe acest site de comert electronic.
Accesarea site-ului www.margele-bijuterii.com precum si cumpararea sau utilizarea produselor de pe site-ul nostru presupune intelegerea si acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in continuare.
Bifarea ckeckboxului de pe site „Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului.” si finalizarea comenzii reprezinta un angajament ferm de cumparare a produselor respective, precum si faptul ca ati citit si ati acceptat termenii si conditiile prezentate.
Proprietarul magazinului isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza continutul acestui site, precum si al Termenilor si Conditiilor de utilizare, fara nicio notificare prealabila.

2. Definitii
Termenii utilizati pe site:
Vanzator – reprezinta societatea comerciala SC HAN 09 TEAM SRL, avand sediul in Cristesti, str Viilor, nr 719, jud Mures, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J26/1492/2008 si avand Codul Unic de Inregistrare RO 24347016, proprietar si administrator al site-ului www.margele-bijuterii.com
Client – persoana fizica sau juridica, care emite o comanda
Comanda – documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si client, prin care clientul isi exprima intentia de a achiziona produse de pe site-ul www.margele-bijuterii.com
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si client
Produse - materialele prezente in magazinul virtual si care pot sa faca parte din obiectul comenzii
Continut - fotografiile, textele, preturile si celelelte informatii care se gasesc pe site-ul www.margele-bijuterii.com

3. Inregistrarea ca utilizator
Pentru a face comenzi pe site-ul nostru e nevoie sa va creati un cont de utilizator si apoi sa va logati in contul dvs.
Clientul are obligatia de a furniza informatii corecte privind adresa de domiciliu, adica adresa din actul de identitate (strada, numar, bloc/cladire, etaj, cod postal, etc). Daca doriti livrarea la o alta adresa decat cea de domiciliu, in momentul finalizarii comenzii puteti alege o alta adresa de livrare. Persoanele juridice au obligatia de a inregistra adresa completa si exacta a companiei.
Va rugam completati corect si complet toate campurile daca doriti sa finalizati o comanda! Se considera comenzi valide acele comenzi pentru care au fost inregistrate toate campurile indicate. In cazul introducerii unor informatii eronate nu suntem raspunzatori pentru imposibilitatea livrarii comenzii.
Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site. Pentru o corespondenta corecta cu clientul, acesta are obligatia de a actualiza datele personale in situatia unei modificari.
Pentru motive justificate, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul in vederea efectuarii comenzilor sau de a refuza livrarea comenzilor, in baza unor abuzuri repetate savarsite de client, precum retururi abuzive sau refuzul de preluare a comenzilor. In aceasta situatie ne nezervam dreptul de a cere plata in avans in contul bancar, in baza unei facturi proforme.

4. Comanda
Comenzile se efectueaza doar prin intermediul site-ului. O comanda poate fi anulata in cel mult 12 ore de la lansarea ei, printr-o instiintare pe e-mail.
Prin inregistrarea unei comenzi pe site, clientul intelege si accepta Termenii si Conditiile site-ului si se obliga sa ridice comanda.
Notificarea primita pe e-mail dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii de catre vanzator.
Comanda se considera cu valoarea contractuala intre vanzator si client, in momentul primirii pe e-mail de catre client a confirmarii de expeditie din partea vanzatorului, si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Ne rezervam dreptul de a face modificari asupra cantitatii produselor din comanda, cu posibilitatea de instiintare sau nu a clientului.
Produsele sunt vandute in limita stocului disponibil. Intre momentul lansarii comenzii si cel al expeditiei acesteia este posibila epuizarea stocului unor produse.
Avem dreptul de a contacta telefonic clientul. In situatia in care acesta nu poate fi contactat nici telefonic nici pe e-mail, comanda se considera anulata.
Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi sau in lista de favorite nu presupune rezervarea produsului sau validarea comenzii, existand posibilitatea ca intre momentul adaugarii produsului in cos si finalizarea comenzii de catre client, produsul sa devina indisponibil.

Intre caracteristicile reale ale produselor si imaginile prezentate pe site, este posibil sa fie diferente de forma, culoare, nuanta, luciu, datorate unui dispozitiv de redare diferit.
Comenzile se proceseaza in ordinea in care au fost inregistrate.
Comenzile sunt expediate in 1-2 zile lucratoare, iar in perioadele aglomerate - in cel mult 4 zile lucratoare. Comenzile lansate in zilele nelucratoare vor fi prelucrate in prima zi lucratoare.
Limba de incheiere a contractului nu poate fi alta decat limba romana.
Nu expediem comenzi decat pe teritoriul Romaniei.

5. Plata si preturi
Plata se face ramburs, atat pentru expeditia prin Posta Romana cat si prin firma curierat.

La solicitarea clientului, plata se poate face in contul bancar. Dupa pregatirea comenzii se va trimite factura proforma cu detaliile pentru efectuarea platii. Coletul va fii expediat numai dupa ce banii au intrat in cont.

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1.000 RON ne rezervam dreptul de a solicita un avans de minim 10 %.
Firma noastra nu crediteaza clientii!
Preturile afisate sunt exprimate in RON. Pretul afisat pe site (si cel platit de dvs) include TVA, conform legislatiei in vigoare.
Nu acceptam plata comenzilor in alte monezi decat RON.
Preturile nu includ taxele de transport. Pretul final platit de client va fi suma produselor comandate plus taxele de livrare.
In situatia in care preturile produselor sau detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul inca nu a fost livrat.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor noastre sau de a intrerupe temporar furnizarea serviciilor noastre fara nicio anuntare. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele prejudicii pe care aceasta actiune le atrage asupra unor terte persoane.

6. Declinarea responsabilitatii
Conform legislatiei in vigoare, prin efectuarea unei comenzi, acceptarea acestor termeni si conditii si primirea e-mail-ului de expediere a comenzii, s-a incheiat un contract la distanta. In baza acestui contract, clientul are obligatia de a ridica coletul cu produsele comandate, neridicarea acestuia fiind cu titlu executoriu pentru prejudiciile aduse companiei.
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum va sunt cerute in sectiunea de incheiere a comenzii.
In cazul in care informatiile furnizate de client sunt incorecte sau incomplete si comanda nu ajunge la destinatie, clientul va suporta toate costurile legate de transport.
Nu avem nici o responsabilitate pentru defectiunile, pagubele sau accidentele rezultate in urma folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor comandate si cumparate de la noi, sau nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui. Nu ne asumam resposabilitatea pentru eventualele alergii ale persoanelor care vor purta produselor cumparate de la noi.
Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru distrugerea, deteriorarea sau pierderile survenite in timpul transportului pana la destinatar, acestea fiind responsabilitatea furnizorului de servicii postale.
Nu suntem responsabili pentru intarzierile la livrare datorate furnizorului sau curierului/postei ori din alte motive. Clientul nu poate solicita daune moratorii pentru intarzieri in primirea comenzii.
Exista riscul ca fotografia care a stat la baza produsului sa nu redea cu acuratete detalii, culori sau nuante ale acestuia. In cazul in care clientul nu doreste sau nu poate utiliza produsul din cauza acestor tipuri de neajunsuri, suntem exonerati de raspundere, in sensul solicitarii de catre client a unor penalizari sau suportarea unor daune morale/materiale.
Magazinul nostru nu se adreseaza producatorilor de bijuterii pretioase, asadar nu atestam provenienta sau autenticitatea produselor.
Magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea site-ului www.margele-bijuterii.com sau prin primirea pe e-mail a unor informatii cu caracter informativ sau promotional.

7. Livrare si taxe de transport
Livrarea se realizeaza prin Posta Romana sau prin firma de curierat. Comenzile expediate prin Posta Romana vor ajunge la destinatie in 2-4 zile lucratoare, iar cele expediate prin firma de curierat vor ajunge la destinatie in 1-2 zile, din momentul primirii de catre dvs a e-mail-ului de confirmare a expedierii comenzii. Magazinul nu are nici o responsabilitate pentru nerespectarea acestor termene.

Expedierea se face in prima zi lucratoare iar in perioadele aglomerate in 2-4 zile lucratoare.
Dupa primirea e-mail-ului de expediere a comenzii, aveti responsabilitatea de a lua legatura cu Posta Romana sau firma de curierat pentru a intra in posesia coletului.
Pentru expedierea prin Posta Romana, va rugam ca dupa ce primiti mail-ul de confirmare a expedierii, dupa aproximativ 2-4 zile sa va deplasati la Posta pentru a ridica coletul, chiar daca nu ati primit avizul postal ca v-a sosit coletul. In cazul in care nu ridicati coletul timp de 7 zile din momentul sosirii la Oficiul Postal, acesta va fi returnat la firma noastra, pe cheltuiala noastra, iar la urmatoarea comanda veti achita anticipat aceste taxe.

TAXE DE TRANSPORT
Taxele de transport sunt:

 1. Transportul prin Posta Romana :

- pentru comenzile intre 0 RON - 119.99 RON - 12 RON
- pentru comenzile mai mari de 120 RON - transport gratuit

 1. Transportul prin Fan Courier:
  -pentru comenzile intre 0 RON si 199.99 RON - 15 RON
  -pentru comenzile mai mari de 200 RON – transport gratuit (daca nu se percep km. suplimentari).
  Pentru fiecare kg. suplimentar se percepe o taxa de 1.2 lei si 0.80 lei pentru fiecare km suplimentar efectuat pentru expeditii in afara retelei firmei de curierat.
  Pentru a verifica daca localitatea este in zona de acoperire Fan Courier precum si nr. telefon, va rugam sa intrati la adresa: http://www.fancourier.ro.
  Exista posibilitatea de a ridica coletul de la sediu firmei de curierat din localitatea dvs. In acest caz, trebuie sa specificati acest aspect in momentul in care finalizati comanda la „Adresa de livrare” sau la „Alte preferinte”.
  Coletul pe poate pastra la sediu firmei de curierat 5 zile luctaroare.
 2. Transportul prin Cargus Urgent

-pentru comenzile intre 0 RON si 199.99 RON - 15 RON
-pentru comenzile mai mari de 200 RON – transport gratuit

Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului, se poate face atat cash cat si cu cardul.

8. Retur
Conform Ordonantei nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:
“Art.4. - Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii sale, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator
Art. 8. - In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.”
Plata se va face pe baza facturii de retur care se va emite dupa receptionarea produselor.
Se va tine cont de eventualul discount acordat in momentul emiterii facturii fiscale.
Clientul care isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului are urmatoarele obligatii:
- Produsele vor fi expediate cu componentele sau accesoriile primite la cumparare, in ambalajul original, in perfecta stare de functionare.
- Toate obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor. Valoarea obligatiilor banesti ale furnizorilor fata de clienti nu poate depasi valoarea sumelor incasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.
Adresa pentru retur este loc. Cristesti, str. Viilor, nr. 719, jud Mures, cod postal 547185, Gliga Eleonora, nr tel 0742 65 77 00.
Eventualele reclamatii se pot face la nr de tel 0742 65 77 00 (Gliga Eleonora) sau la adresa de mail mbijuterii@margele-bijuterii.com .

9. Litigii
In caz de litigiu intre Client si Vanzator, acesta va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor revine instantelor de judecata romane din circumscriptia teritoriala a vanzatorului. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

10. Frauda
Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.margele-bijuterii.com sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

11. Drepturi de autor
Continutul site-ului www.margele-bijuterii.com apartine vanzatorului si este protejat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Orice incercare de a copia datele sau informatiile de pe site-ul www.margele-bijuterii.com vor fi penalizate conform legii. Fotografiile si datele pot si folosite numai cu acordul scris al vanzatorului.

12. Confidentialitate
Asiguram respectarea confidentialitatii datelor furnizate de client in vederea intocmirii facturii. SC HAN 09 TEAM SRL in calitate de administrator al site-ului www.margele-bijuterii.com respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatori sau tranzactiile efectuate catre terti si sa le foloseasca numai in scopul declarat al acestui site, acela de comercializare. Informatiile de identificare sunt necesare pentru a trimite factura, eventualele promotii, pentru livrarea produselor comandate, etc. Ne obligam sa nu furnizam adresa dvs de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), sa nu vindem bazele de date care contin datele personale ale clientilor nostrii.

13. Comunicarile
Utilizatorii site-ului www.margele-bijuterii.com pot trimite idei, sugesti, recomandari privind continutul si structura site-ului, de asemenea pot adresa intrebari atat timp cat acestea nu au un continut ilegal, amenintator si care nu contin virusi sau spam. Nu puteti utiliza o adresa de mail falsa sau sa utilizati adresa de mail a unei terte persoane.
Program de lucru cu publicul: luni-vineri 8-16.
In cazul in care intampinati probleme la efectuarea comenzii sau alt gen de probleme, va rugam sa ne contactati la nr. tel. 0742 65 77 00 (Gliga Eleonora) sau la adresa de mail: mbijuterii@margele-bijuterii.com .

OK, am înțeles. Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....